Spectaculaire lancering van de nieuwe Porsche Macan

Afgelopen zomer sloegen DDMC Event Design en D-Dream de handen in elkaar voor de spectaculaire lancering van de nieuwe Porsche Macan.Het event vond gedurende 9 dagen plaats op drie unieke locaties; 3 private luchthavens: Kortrijk AirtechnologyDeurne Luchthaven – Flying Drop, en Drone Port in Sint-Truiden. Deze atypische locaties vormden een interessante uitdaging: ze moesten worden omgetoverd tot ruimtes die zowel het mysterie van de lancering benadrukten als een stijlvolle beleving boden, zoals we dat van Porsche gewend zijn.

Georkestreerde Perfectie: Technische en Esthetische Meesterschap

D-Dream  verzorgde de volledige technische ondersteuning en speelde een belangrijke rol in de coördinatie van het decor en de omgevingsinkleding. Hun expertise zorgde ervoor dat elke locatie een perfecte mix bood van mysterie en elegantie, wat de basis vormde voor een onvergetelijk event. Elk Porsche filiaal in Vlaanderen kreeg de kans om  zijn klanten uit te nodigen voor de lancering. De gasten werden ontvangen in verschillende tijdssloten om in kleine groepjes geïnteresseerden de kans te geven de nieuwe Porsche Macan van dichtbij te bekijken.

De Onthulling: Precisie en Spectaculaire Beleving

D-Dream realiseerde doorzichtige reveal boxes die het centerstuk waren van op time code geprogrammeerde show ter onthulling van de wagen. De opzet was elegant maar met impact, waarbij gebruik werd gemaakt van een voorgeprogrammeerde show op basis van een samenspel van dynamische visuals getoont door middel van een ledwall verwerkt in het plafond, indrukwekkende lichteffecten en opzwepende muziek met als hoogtepunt het automatisch openschuiven van de box die de nieuwe Macan onthulde. Het evenement was een perfecte balans tussen klasse en impact, waarbij elk detail zorgvuldig was gepland om een luxe en krachtige presentatie van Porsche’s nieuwe model te garanderen.

Een Geslaagd Evenement

We kijken met trots terug op deze succesvolle samenwerking met DDMC Event Design, waarbij we atypische eventlocaties omtoverden tot ruimtes die een blijvende indruk achterlieten op de klanten van Porsche en de hoge normen van het merk weerspiegelden.